Sivut

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lämmöllä rakkaalleni

Muru tarvitsi pipon ja lapaset, ja tottahan minä hänelle sellaiset tikuttelin. Lapaset ovat elämäni ensimmäiset (valmistuneet) kirjolapaset, malli täysin omasta päästä. Tavoitteena oli tehdä ei-liian-tylsät, mutta kuitenkin hillityt käsineet, joita voi käyttää melkein missä vain. Kirjoneuleeseen päädyin ennen kaikkea siksi, että saisin lapasista lämpöisemmät ja ei-niin-herkästi-venähtävät. Nimittäin Purosta neulotut ja lisäksi vielä vähän huovutetut lapaset venähtivät äkkiä ja lisäksi hankautuivat rikki. :( Harmaat Nalle-langat löytyivät lankakorista, palvelevat varmasti paremmin lapasina kuin neulomattomana palapeittona.

Lapaskuva tulee, kun saan yhteydet taas pelaamaan.

Pipoon löytyi ihana vihreä lanka Kerästä, Noro Kureyonia. Pitää itselle tehdä myös pipo, niin mukavalta tuo tuntui päässä. Ehkä oranssia tai jotain muuta kivaa... :) Oon ihan Kureyon-fani! Resorin neuloin 3,5 mm:n puikoilla, sileän 4,5 mm:n. Resorissa on 68 ja sileässä osassa 72 silmukkaa. Kavennukset tein omasta päästä nelitahoisesti, ja hyvä tuli.
Lanka: Noro Kureyon
Puikot: 3,5-4,5 mm
Silmukoita 68-72
Koko: aikuinen

Muuten onkin ollut tekeillä lähinnä KyJyjä ja joululahjoja (osin sama asia). KyJyistä on nyt valmiina 12, eli tuskin saan kaikkea jouluksi tehtyä. Mutta hyvä näinkin. :) Serkku tilasi pojilleen lapaset, ja ne ovat nyt vieneet tikutteluajan melko tarkkaan. Enää yksi resori ja neljä peukaloa puuttuu!

By the way, mä kyllä palaan kuvaamaan tolla kameralla. Menee niin hermot, kun noita puhelinkuvia saa aina säätää ja säätää eikä ne silti oo hyviä. Tärähtää joka kerta. Pöh. No, okei, joskus onnistuu. Siis _joskus_. Ja miten tässä pimeydessä saa millään mitään järkeviä kuvia! Onneksi nyt mennään kohti, kohti, kohti valoa! Ja juu, varmaan bloggaan edelleen myös puhelimella, mut se on sit ihan eri juttu... Harvoin kun tähän koneelle ehtii istahtaa.

1 kommentti:

  1. Kaunis hattu! Hyvää vuotta 2014! Blogissani on haaste siulle.

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.