Sivut

lauantai 9. marraskuuta 2013

Paluu menneisyyteen ja takaisin

Minä teen sen aina. Tai ainakin lähes joka kerta. Neulon jotain omasta päästäni, enkä kirjoita muistiin mitä olen tehnyt. Yleensä sen tajuaa siinä vaiheessa, kun ei osaakaan tehdä lapasta tai sukkaa nro 2 ilman, että tihrustaa koko ajan ykkösestä, mitä on tullut tehtyä. Ja siltikin niistä tulee erilaiset. Koskahan sitä oppis...? Olen neuloessani niin kiinni työssä, että paperi ja kynä - yleensä ylimmät ystäväni - tuntuvat ärsyttäviltä keskeyttäjiltä. 

Kaivoin eilen laatikosta yhden UFOistani. Aloitin kaksi vuotta sitten huivin, mallin otin omasta päästä. Tovi meni tavatessa, että sain mallikerran hahmottumaan. Höysteeksi Heikki nykäisi vielä puikon irti ennen kuin lähdin Kerään neuletapaamiseen. Onneksi malli oli varsin simppeli, joten ei mennyt koko tapaaminen selvittelyyn, vaan huivi myös sai lisää mittaa ihan mukavasti.Eiköhän tämä kohtapuoliin valmistukin, on niin kiva neuloa. Lankana on Dropsin Alpakka kaksinkertaisena ja puikot on 4,5 mm:n bambuiset söpöläiset. 

Kerästä ei tällä kertaa lähtenyt mukaan mitään, mutta mieleen jäi pari lankaa, joista tahdon tehdä... ainakin sukat ja villapaidan!


Langin Jawoll Magicista tulisi mukavat sukat ja kaunis huivi. Kiikarissa on tuo punaisenkirjava ja sinivihreä. 


Tästä taas saisin iiiiiihanan villapaidan. Ja pipon. Huivin. Kaikenlaista! Lang Donegal tweedlanka. Hurmaava värikarttakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.