Sivut

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Jos siirtyisi kesään

Alkoi tulla kylmä, kun tulin katsastamaan blogiani, kun tausta oli niin talvinen... Kehittelen jotain kesäisempää ilmettä, jotain enemmän oman näköistä. Katsotaan mihin tästä vielä päästään :)

Työn alla on jälleen monta työtä, mutta valmiita ei ole juuri tullut. Parittomia sukkia lähinnä, jotka odottavat pariaan. Siskontytön mekkokin meni uusiksi, kun ohjeessa oli painovirhe. Ohjeen mukaan etu- ja takakappaleisiin olisi kumpaankin pitänyt luoda 127 silmukkaa, mutta puikoilla huomasin muutaman kerroksen jälkeen, että ko. määrä riittäisi vaikka omaan mekkooni. Mallitilkkuja tein useamman (kerrankin), jotta pääsin oikeaan tiheyteen, ja jouduin pienentämään puikkokokoakin kokonaisella millillä. Oikea määrä olisi noin puolet annetusta, ja koska olin neulonut vasta muutaman kerroksen, ajattelin niin sanotusti päästä helpolla, ja yhdistin neuleen pyöröksi. Olisihan homma niin onnistunut, mutta joku kävi nykimässä puikon irti... Et ehkä mä kokeilen jotain muuta ;)

Tällä hetkellä ompeluttaa vallan mahdottomasti, mutta mahdollisuudet ompeluun ovat mahdottoman olemattomat. Mut pakko on saada ainakin a) kevyet kesähousut (farkuissa paistuu eikä joka paikkaan voi leggingseillä mennä), b) lippis (en halua auringonpistosta) ja c) ns. arkimekko, mutta kuitenkin kesäinen. Ja mielellään sellainen, mistä ei näy läpi! (En siis valitse materiaaliksi ohutta joustofroteeta, niin mukavaa kuin se onkin.)

Ps. Viime kesänä mulla oli tällaisia kaunistuksia parvekkeella. Pitää sinnekin saada taas jotain uutta iloa!2 kommenttia:

  1. Olisi ihana tehdä itselleen jotain vaatteita, mutta ei nyt ole inspiraatiota ommella. Intoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mekko juuri valmistui, toinen on jo ajatuksissa. Kunhan saan kuvattua, niin saatte näytille mun kierrätyspellavaviritelmäni ;)

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.