Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Huivituksia ja ystäviäUlkona tuoksuu jo kevät, ja aurinko on huikaisevan häikäisevä, mutta palaan kuitenkin vielä lyhyesti talveen. Vietin erään sunnuntai-iltapäivän ystäväni kanssa metsässä valokuvaamassa, tai siis itse olin "mallina" ja ystäväni kuvasi. Ja kivaa oli! Nyt pääsen viimein esittelemään teille muutaman ihanaisen huivin. Kaikki eivät ole itse neulottuja, mutta se ei nyt liene oleellista.


Tämän ihanuuden sain vuosi takaperin lahjaksi silloiselta Salaiselta Neuleystävältäni. Kiitos vielä Maria! Lankana tässä Revontuli-huivissa on Aade Lõng, 100 % villa. Huivi on suuri ja lämpöinen, etenkin kun itse olen suhteellisen pikkuinen, ainakin pituuden osalta ;)


Tämä ihanuus taas on ihan itse tikuteltu Revontuli, lankana Novitan Puro, sävy Metsä. Taisin käyttää 7 mm:n puikkoja, eli melko tiivis on neulepinta, ja huivin lämmitysvolyymi sen mukainen. Kuvassa huivia ei vielä ole päätelty, jos jota kuta sattuu heiluvat langanpätkät ihmetyttämään... Aloitin tämän neulomisen pari kesää sitten, mutta jostain syystä piti jättää viimeistely talveen, kun oli aivan liian kuuma neuloa isoa ja paksua villahuivia helteellä ison vauvamahan kanssa...Tämän sulostuksen voitin viime vuoden KyJy:n arvonnassa. Neulojana Ertzu ja lankana Novitan Polku. Mallia en tiedä, mutta tämä on Todella Paljon käytössä, ihan huippu huivi niin kaulaan kuin hartioillekin!Vielä itse neulottu Pimpelliese. Tähän käytin kaksi kerää Crystal Palacen Mini Mochia. Tämä on myös paljon käytössä, on niin nätti ja näppärä. Ja malli on supernopea tehdä!Lopuksi vielä yksi lempiystävistäni, Grrlfriend's Market Bag. Tämä on neulottu Novitan Puro Batikista, eli sataprosenttisesti muovinen kestokassi! Älyttömän näppärä, koska menee pieneen tilaan, vetää sisäänsä vaikka mitä ja kulkee niin kädessä kuin olallakin. Ja on HELPPO tehdä. Näitä lisää!

Suosittelen lähtemään metsään ystävän ja (ystävän) kameran kanssa! Lopputuloksena voi olla vaikka mitä. Meillä oli mukana vielä kuvausassistentti O, 4 vuotta. Ihana pieni neiti kerta kaikkiaan!

Jeesh, jospa tässä olisi jo sairasteltu tarpeeksi, niin olisi taas energiaa tämän blogin kanssa jutusteluunkin. On tää vaan niin kivaa! Ai niin, kuvissa minulla on itse neulottu pitsimyssy Dropsin Merino Extra Fine -langasta. Ihan ohjeen mukaan tehty pienempään kokoon, mutta mahtuis varmaan 1½ mun päätä sinne...

Tässä postauksessa kaikki kuvat Liisa Leinosen.

2 kommenttia:

  1. Tuo huivi jonka olet voittanut ja joka on tehty polku langasta on haruni :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mewii :) Olen ehtinyt niin vähän olla konella tän vuoden puolella, että en ole millään kerennyt etsiskellä mallia.

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.