Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Keltaista kevättä


Pitäähän sitä nyt muutamat valmiit työtkin esitellä. Ystävälleni ankkikselle lupasin jo öh... no, aika kauan sitten ommella housuja heidän kuopukselleen (joka on kaksi viikkoa nuorempi kuin meidän kuopus). Nyt ne on valmiina ja toivottavasti oikeaan kokoon tehty! Keltaista velouria oli ihana työstää kevätauringon paisteessa!

Omakin pikkuiseni on saanut keltaista! Kehtaakin kasvaa ulos villahousuistansa! Pitää neuloa lisää tätä isompaa kokoa, kun ei kertakaikkiaan meinaa enää S-kokoiset mennä (puolivuotiaalle!). Mallina jälleen kerran maanmainio Tiuhtis ja lankana Reggae Ombre. Ja tuo väri, ahhh... Kuva on värin kannalta huono, parempi tulee sitten valmiista housuista. Mutta pitää nyt esitellä tuo "palmikkopuikko" teille! Eihän se oo välineistä kiinni ;) Niin, ja oikeasti housuihin ei loppuviimein tullut palmikoita...
Mulla on selvästi keltainen kausi menossa, koska nuo eivät todellakaan ole ainoat keltaiset tuotokset. Aiemmin esittelin jo tuubihuivini, ja tekeillä on ainakin yksi keltainen huivi ja lapaset (itselleni!) ja jotain ihanaa teen myös helmikuun SNY-paketissa tulleesta keltaisesta alpakasta... Antakaa aikaa! 48 tuntia vuorokauteen! Oih ja voih, miksi en voi lukea tenttikirjaa samalla kun neulon! Siis voisin, mutta en uskalla, kun en tahdo purkaa tekeleitäni. Luennoilla vois neuloa, mutta kun tuo vauva. Hei, älkää ottako tosissanne, en valita! Kunhan taivastelen :D Olen oikeasti iloisempi kuin aikoihin. Tuo ikävä asia, joka mm. pakotti luopumaan kevään SNY:stä, on tuonut - niin yllättävää kuin se onkin - paljon iloa ja rauhaa elämääni, etenkin siihen sisäiseen.

Antti sai myös uutta, vaikka ei keltaista: fleecehaalarin. Kaava sama, jota olen käyttänyt aiemminkin, nyt koossa 110 cm ja lahkeisiin lisäsin 10 cm pituutta, koskapa tuo on sellainen töppöjalkamalli ainakin pitkälle ja hoikalle pojalle.


Piiperö sai myös toisen keltaisen jutun, merinovillaisen kypärämyssyn. Meiltä ei villaista myssyä löytynyt, mutta tuota ribbineulosta oli vielä vähäsen, itseasiassa juuri ja juuri sen verran, että sain pipon tehtyä kaksinkertaisesta neuloksesta. Ja koko osui aivan kohdalleen. Mallina Ottobren kypärämyssy - sopii joka päähän :)
lauantai 7. huhtikuuta 2012

Toinen tunnustus :D

Onpas noi lastenohjelmat näppäriä! Televisiota meillä ei ole, mutta onneksi on muita keinoja katsoa/katseluttaa XD Saa äiti joskus hetken bloggausrauhan, kun vauvakin viihtyy ryömimisharjoituksissa lattialla. Se nimittäin osaa ryömiä! Tosin vain pakki päällä. <3 Eilen mönki kirjahyllylle ja aloitti maailmankirjallisuuteen tutustumisen Anni Swanilla. Hyvä maku siis pojalla!

Mutta asiaan. Sain Matonkuteelta ilahduttavan tunnustuksen!


KIITOS! :D

Tähän kuuluu kolme tehtävää:

  1. Kerro linkin kera, keneltä sait tunnustuksen.
  2. Kerro seitsemän satunnaista tosiasiaa itsestäsi.
  3. Anna tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Ykkönen suoritettu, mitenkäs kakkonen...


  1. Olen melkein valmis hum. kandi. (Eikä siitä ole kuin hönkäys maisteriksi, eikös?!)
  2. Unohdan joka vuosi kylvää rairuohot oikeasti ajoissa. (Ehtiihän ne palmusunnuntain jälkeenkin..)
  3. Olin yläasteen ajan teknisissä töissä. (Ja yhdeksännellä luokalla myös tekstiilitöissä ;))
  4. Teltassa nukkuminen on ihanaa. (Ilman kaatosadetta ja muurahaisia.)
  5. Jotkut luulevat minua punatukkaiseksi silloinkin, kun hiukseni eivät ole punaiset. (Oikeasti ne on maantienharmaat.)
  6. Tykkään ihan liikaa suklaajäätelöstä. (Mutta en yhtään lakritsajäätelöstä.)
  7. Tahtoisin osata oikeasti kutoa kangaspuilla. (Ja kehrätä rukilla!)


Ja sitten tämä eteenpäin seuraavien blogien pitäjille:

Ouskun tekeleet
Jauhot suussa
Kahden kemistin koti
Kissamoottori
Porkkanatarha
Putoilevat puikot
Riinan riemu
Tyttö kylmän maan
Äidin luova hulluus
Sielun kääntöpiiri
Ketunpesä
orvokinsiemen
Omatekele
norrran
Itte


Maaliskuun SNY-yllätykset

Maaliskuussa sain superihania yllätyksiä Salaiselta Neuleystävältäni. Jo aiemmin olen maininnut huivin, jonka kuvaukselle olen tainnut asettaa liian suuret odotukset, kun se ei vieläkään ole onnistunut. Huivi on kuitenkin edelleen ihana ja lämmin <3

Loppukuusta sain myös varsinaisen paketin, joka ihastutti jo postissa, kun oli niin nätti :) Sisältö oli sitäkin mukavampi: kaksi kerää Novitan Polkka-lankaa kauniin vihreänä, iiiiiihana Muumi-emalimuki (kyllä, mä olen kuolannut noita), rairuohon siemeniä, suklaapupu ja mukillinen pieniä suklaamunia (jotka eivät näköjään näykään kuvassa, höh).


Suklaapupu katosi melko nopeasti, kun erään teki tenttiinluvun lomassa hirmuisesti mieli suklaata... *viheltelee viattoman näköisenä*. Pikkumunia on vielä muutama jäljellä ;) Suklaat menevät meillä pääasiassa äidin masuun, kun lapsille ei paljoa makeaa anneta. Pienempi on liian pieni, ja isompi karkaa käsistä, jos saa liikaa sokeria. Joskus siis saa jotain pientä, mutta ei ole karkkipäivää tms. Rairuohoa kylvettiin Antin kanssa, ja nyt on mukavat viheriöt meillä. Ehdin jo miettiä ehtiikö itää pääsiäiseksi, mutta ehtihän tuo! Langasta tullee sukat ihan mulle itelleni. Kärsin sukkapulasta! Ja tosta sais ens talveks sellaset iiihanat pitkät sukat. No, mietin kyl vielä, mut tää oli ensiajatus.

Tämä olikin sitten toistaiseksi viimeinen juttu Salaisista Neuleystävistä. Henkilökohtaisista syistä joudun jättämään ringin tällä kertaa kesken. Onneksi kuitenkin hän, jolle olen paketteja lähetellyt, saa uuden ystävän, eikä jää ilman. Ikävä tätä tulee, mutta tällä kertaa näin on pakko. Toivottavasti hän, jolle olen paketteja lähetellyt, on saanut viestini. Itse sain omalta SNY:ltäni ihanan sähköpostin, johon vastaan asap. Kiitos myös mukavista blogikommenteista!

Olen myös pahoillani, kun tässä postauksessa on kestänyt ja kestänyt. Olen tiivistänyt opiskelutahtiani, ja kandintyön opponointi maaliskuun lopussa aiheutti "pienen" kalmanrajakiireen. Nyt on tietysti hoppu saada työ valmiiksi ajoissa ennen kevään viimeisiä tenttipäiviä, että pääsee kypsyyskokeeseen. Lisäksi Heikki on _taas_ sairastellut, mikä ihan hippusen verran syö energiaa... Onneksi nyt on taas kuumeeton, vain vähän räkäinen. Eikä löytynyt mitään vakavaa kuitenkaan, kun tutkittiin. Luvassa kuitenkin mm. kestovaippapäivityksiä, kunhan valmistuvat. Iskee meinaan vaippapula, kun a) Heikki pissaa hirmuisesti ja b) kasvaa ja vaipat jäävät pieniksi. Voi noita lapsia <3