Sivut

maanantai 31. joulukuuta 2012

Kaunista kotiin

Pitkästä aikaa - ja ensimmäistä kertaa - sain virkattua kaunista kotiin. Olen haaveillut jo P-I-T-K-Ä-Ä-N virkatuista sisustuskoreista. Nyt mulla on ensimmäinen!! Paju- yms. korit ovat myös ihan hienoja, ja niitä muutama onkin, mutta niiden pikkupoikakestävyys on sen verran huono, etteivät ne ole meillä kovin käytännöllisiä.

Tämä ensimmäinen korini on klassisen neutraali ja yksinkertainen. Lankana on Novitan Hanko, jota virkkasin 4,5 mm:n koukulla. Suosituspuikkoko Hangolle on 6, mutta korista tuli kuitenkin vähemmän napakka kuin oletin. Jos siis haluaa oikein napakkaa, täytyy kokeilla pienempää koukkua.

Piparisydän ei ole kovinkaan pitkäikäinen kaunistus, mutta olin todella ilahtunut saadessani sen ystävältäni, jonka kanssa olen useampanakin jouluna viettänyt piparileipojaisia vailla vertaa. Niistä on jo aikaa, mutta ehkä taas joskus... <3 br="br">
PS. Vinkki opiskelijalle: Lasipullot ovat oivia kaulimia. Ja tomusokerikuorrutteeseen tarvitaan vettä Hyvin Vähän. ;)4 kommenttia:

 1. Kaunis kori ja herkullisen näköinen pipari. Tuollaisia koreja on suunniteltu tähänkin kotiin jo jonkin aikaa =)Erittäin hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Turkuunkin tilataan yksi kori ;)

  Ihana!!

  VastaaPoista
 3. Tosi mahtava kori. Munkin pitää kokeilla. Kauan sulla kesti ton tekeminen?

  VastaaPoista
 4. Korissa ei mennyt kauaa, Hanko on kivaa virkata. Ja tuo on aika pieni, noin 15x20 cm kori. Mutta aikaa on todella vaikea sanoa, kun on sen verran pätkissä tehty. Mut ahkerasti virkaten tuo tulee päivässä parissa.

  VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.