Sivut

perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulukaunistuksia


Huom! Arvonta on suoritettu! Tsekatkaapa täältä kuka voitti! :D

Piti palata KyJyihin, mutta kuvat on kamerassa ja perinteisesti piuhat sun muut kortinlukijat hukassa. Ja armoton päänsärky, mutten raaski mennä hakemaan lääkettä, koska Heikki alkaa huutaa heti kun poistun huoneesta. Huoh. Yleensä kuopus nukahtaa heti kun sen laittaa sänkyynsä.

Koskapa en voin nyt KyJyillä, saatte nähdä jotain muuta kivaa :) Joulukuun alussa olimme Antin päiväkodin joulujuhlassa, ja siellä saimme ihailla muunmuassa kauniita lasten maalaamia kynttilälyhtyjä - tietysti pilttipurkeista! Taustalla näkyy myös kauniisti valaistu leikkimökki, jossa sai haistella jouluisia tuoksuja.Joulukalentereista. Tähän asti on menty kuvakalenterilla, ja varmaan se olisi tälläkin kertaa toiminut. Ei tuo isompi(kaan) tunnu vielä(kään) kaipaavan mitään sen kummallisempaa. Mutta innostuinpa virittelemään ihan itse tehdyn (hehhee) kalenterin. Hyvin yksinkertaisen ja helpon, kuten kuvasta näkyy.


Antin kanssa kävimme myös aatonaattona koristelemassa isoäitini (sen ainoan elossaolevan) joulukuusen. Ja vanhempien luona oli ikkunoilla "kynttilikköjä", kuten armas esikoiseni asian ilmaisi.Kotimatka sujui hyvin säästä huolimatta ja nyt opetellaankin taas olemaan kotioloissa. Meinaa olla vähän hankalaa, mutta kaipa tämä tästä. Onneksi eilen saatiin ihania yllätysvieraita ja tänään tuli ihana ei-niin-yllätysvieras viikonlopuksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.