Sivut

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Ensimmäinen blogiarvonta

Koskapa tämä on koukkuisen puikkoblogini viideskymmenes (50.) postaus, lienee aika arvonnan. Tämä on nyt tällainen pikkuinen ja pikainen aloitusarvonta, mutta jos lukijamäärä kasvaa 25:een, lupaan pian uuden. ;) On nimittäin yksi tuttu yrittäjä kysellyt, arpoisinko palvelujaan blogissani, ja mielellänihän minä. :) Mutta näin alkuun tällainen pieni askarteluaiheinen arvonta.Palkintona on Heidi Ingnatiuksen Muista kortilla -askarteluopas. Ei enää ehdi pukin konttiin, mutta ihana lahja kortteja tekevälle, jos itse olet enemmän lankojen perään :)

Säännöt on samanmoiset kuin blogimaailmassa muutoinkin:
Yhden arvan saa kommentomalla tätä postausta.
Kaksi arpaa saa, kun samalla on lukijani tai kirjautuu lukijaksi arvonta-aikana (joka ei muuten ole kauhean pitkä).
Kolme arpaa saa, jos linkittää tämän postauksen omaan blogiinsa tai facebookiin.

Osallistumisaika alkaa nyt ja kestää 22.12. asti. Koitan suorittaa arvonnan jo 23.12. joten seurailkaapa blogia! Voittaja ilmoitetaan täällä, ja odotan häneltä yhteydenottoa kaksi viikkoa, jotta ei tarvitse joululomalla hötkyillä asian suhteen. Mikäli en saa voittajaan yhteyttä loppiaiseen mennessä, arvon uuden voittajan.

EDIT 27.12.2012:
Voittaja on arvottu! Onnettarena toimi toistaiseksi lukutaidoton Antti kesken videoiden katselun, joten satunnaisvalinta on taattu.

Voittaja on *rumpujen pärinää*....

Arpalaput Heikin joulupipossa


...Terhi! Ja 1 meinaa, että voittaja on se Terhi, joka kommentoi ensimmäisenä tätä postausta. Otapas yhteyttä niin kiikutan kirjan sinulle :) Osoitehan on puikotkoukussa ät gmail piste com.

Kiitos kaikille osallistuneille! Lukijamäärän nosto ei tuottanut merkittävää tulosta, mutta tervetuloa mukaan Anna K.! :D Uusi arvonta on joka tapauksessa luvassa alkuvuodesta, koska en malta olla arpomattakaan sitä - mutta Mitä?

7 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla, liityin lukijaksi (ainakin tietääkseni, en oikein vielä hallitse tätä bloggeria)! :) Askartelukirjat on sellaisia mitä aina kaupassa hypistelee muttei kuitenkaan raaski ostaa, joten kovin toivottu olisi tämä.

  Löysin blogiisi juuri äsken, alankin nyt selailla vanhoja postauksia!

  -Anna
  http://www.lily.fi/palsta/anna-k

  VastaaPoista
 2. Hiphei!

  Minäkin osallistun nyt ainakin kahdella arvalla. :) Lukija olen tässä ollutkin jo jonkun aikaa. Vieläkun jaksaisi niitä omia blogeja päivitellä. :)

  Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Hippulat sentään, arvonta!
  Postaan vielä tän tonne faceen :) = 3kpl.

  VastaaPoista
 4. Minullekin arpoja, kaksin kappalein :) ---> faceen... Mitenkäs lukijaksi oikein kirjaudutaan? Terhi :)

  VastaaPoista
 5. Jee! Tämähän on huomattu ;)

  Terhi: Lukijaksi voi kirjautua esim. google-tunnuksilla (gmail) tuosta vasemmassa sivussa olevasta "Liity tähän sivustoon" -kohdasta.

  VastaaPoista
 6. Hei Pihla!

  LÖysin blogisi vasta nyt, vaikuttaa mahtavalta. =)

  Terhi

  VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.