Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Lomaltapaluuahdistus

Tiiättekö, silleen voi käydä. Että lomalta palaaminen on ihan hirveen vaikeeta, vaikka into on kova ja ideoita pursuaa korvista. Mutta päätin jossain vaiheessa kesää, että on pakko pitää kesälomaa myös bloggaamisesta. Molemmat pojat olivat kotona juhannuksesta elokuun puoliväliin, nuorempi on toki vieläkin. Olisi ollut ihanaa tehdä iloisia kesäpostauksia, mutta siihen ei liiennyt aikaa eikä energiaa kaikkien hammasvalvomisten, mökkireissujen, pihaleikkien ja tietystikin sen neulomisen lomassa. Joten päätin, että palaan syksyllä. Mutta on se vaikeaa. Tuntuu, että pitäisi saada aikaan jotenkin superhieno ja oivaltava postaus, joka koostaisi koko kesän. Samalla tuntuu, että ei ole rahkeita, ja ketä edes enää kiinnostaa. En osaa valita oikeita kuvia kaikkien ihanien joukosta, osa on edelleen kamerassa, osaa pitäisi muokata ja käsitöitä en ole edes ehtinyt kuvata. Muutaman kuvan saatte nyt kuitenkin maistiaisiksi, tarkemmat selostukset syksymmällä ;) Voidaan muistella mennyttä kesää ja haikailla uutta...

Mun vauva osas kesän alussa vain ryömiä... Nyt se seisoo ja kävelee tukea vasten, välillä seisoo jo hetken ilman tukeakin. Tai korkeintaan pitää kiinni leivästä ;) Huomatkaa itse tehty pipo!


Mun ehdottomat lempikukkaset kotimaisista niittykukista.
Nää on mun kesä.


Mökkiruokaa. Kaksin kullan kanssa mökillä, sai rauhassa grillata just sillon ku halus. Iso kiitos appivanhemmilleni!


Leirillä tuli kylmä, joten piti äkkiä tikutella nämä viime syksynä (hmm) aloitetut Sagat valmiiksi. Lankana Novitan Seiskaveikka Jättiraita ihanissa väreissä. Poikkeus alkuperäiseen ohjeeseen: palmikko jatkuu myös kantalapussa. Eikä ees ollu vaikeeta. :)


Kasvava intohimoni: sienestys. Minkä sille voi, kun herkkuja löytyy mökin pihasta ja viereisestä metsästä. Olen jopa uhrannut neulontatilaisuuksia tarpoakseni sienimetsissä.. Tässä niitä maukkaimpia, kanttarelleja ja mustatorvisieniä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.