Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Oho ja hupsis!

Enpä sitten tajunnut, etten ole päivittänyt blogia ollenkaan toukokuun aikana :( Anteeksi lukijani (joita ilahduttavasti on alkanut ilmaantua)! :D Alkukuu meni täysin kandidaatintutkielman viimeistelyssä ja loppukuu on mennyt siitä toipuessa ja viimeiseen tenttiin lukiessa. Lapsetkin tietty ottavat oman aikansa... Hirmu vähän olen ehtinyt neuloakaan, mutta suunnitelmia olen tehnyt senkin edestä. Lisäksi vielä koneen kanssa on eräitä ongelmia, joiden takia se on nyt ollut pääosin kiinni, ja kaikki kuvat ovat omalla koneella eli muilta koneilta voi blogata, mutta kuvattomana, kun en oo jaksanu kaikkia siirtää Dropboxiin.. Joojoo, seliseli ;) Mä oon ollu ihan tositosi väsynyt. Siitä oikeastaan johtuu kaikki tai ainakin suurin osa siitä etten oo saanu mitään aikaiseksi kotona tai muuallakaan ton kandin jälkeen. Mut en mä sentään ihan surkeena täällä möllötä, toukokuussa on ollu hirmuisesti hyviä päiviä ja ihania hetkiä!

Lapset on ollu ihan huippuja! Heiki oppi äitienpäiväviikonloppuna ryömimään ja päätti vähän ennen sitä, että sormiruoka on se juttu. Ja sitten menikin pari viikkoa, jolloin lusikkaa oli täysin turha edes tarjota. Totesin, että ruokalappuja pitää surautella muutama lisää. Ensin kyllä tarttis vahakangasta, sitä ei oo jemmassa yhtään. Lisäksi lapset kasvaa kamalaa vauhtia, eikä tahdo löytyä kivoja vaatteita kohtuuhintaan. Jostain syystä kirpparitkin ovat olleet aika "tyhjiä", tai siis jotain on löytynyt, mutta aiemmin olen tehnyt parempia löytöjä. Joten, joten.. polttelisi sellainen, että ompelis pois kaikki kankaat kaapeista ja suurimman osan lapsille vaatteiksi.

Ja sitten, sitten... musta tulee kohta täti! Ja tälle pienelle pitää kyllä tehdä sitä jos tätäkin, sisäinen pakko! ;) Eli niitäkin tuotoksia luvassa :) Lisäksi saatte varautua luontokuvatulvaan, koska olen koko kevään nauttinut suunnattomasti luonnon heräämisestä ja räpsinyt myös tunnelmahetkiä "filmille". Ah, on kyllä ikävä filmikuvaamista. Taidan napata joku päivä filmikameran mukaan ja mennä metsään... Hakkaa ainakin kännykkäkameran 6 - 0 milloin vain!

Mitäs vielä... sisustusideoita pursuan myös, ja idealista on.. hm... aika pitkä ;) Muutettiin pikkuisempi nukkumaan lastenhuoneeseen isoveljen kanssa, ja tästäkin syystä pitää kikkailla yhtä sun toista. Onneksi jemmassa on myös puuvillaa jajaja... Ah, antakaa vuorokauteen 24 h ompeluaikaa normaalien 24 h lisäksi, kiitos! Ajanpuute taitaa olla ongelma suurimmalla osalla käsityöharrastajista, ainakin jos on lapsia.. Itse ainakin ehdin kyllä neuloa välillä jotain, mutta ompelulle on vaikea löytää aikaa. Etenkin jos kaikki epämääräinen sälä pyrkii kertymään pöydälle ja hautaamaan koneen alleen... :( Mutta, mutta... huomenna on mulla siivouspäivä! Hihhei! Antti lähtee Viikinsaareen seikkailemaan (lupailivat sadetta, mut en sit tiiä haittaako se) ja isi saa laatuaikaa Heikin kanssa :) Jotta palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.