Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Maaliskuun SNY-yllätykset

Maaliskuussa sain superihania yllätyksiä Salaiselta Neuleystävältäni. Jo aiemmin olen maininnut huivin, jonka kuvaukselle olen tainnut asettaa liian suuret odotukset, kun se ei vieläkään ole onnistunut. Huivi on kuitenkin edelleen ihana ja lämmin <3

Loppukuusta sain myös varsinaisen paketin, joka ihastutti jo postissa, kun oli niin nätti :) Sisältö oli sitäkin mukavampi: kaksi kerää Novitan Polkka-lankaa kauniin vihreänä, iiiiiihana Muumi-emalimuki (kyllä, mä olen kuolannut noita), rairuohon siemeniä, suklaapupu ja mukillinen pieniä suklaamunia (jotka eivät näköjään näykään kuvassa, höh).


Suklaapupu katosi melko nopeasti, kun erään teki tenttiinluvun lomassa hirmuisesti mieli suklaata... *viheltelee viattoman näköisenä*. Pikkumunia on vielä muutama jäljellä ;) Suklaat menevät meillä pääasiassa äidin masuun, kun lapsille ei paljoa makeaa anneta. Pienempi on liian pieni, ja isompi karkaa käsistä, jos saa liikaa sokeria. Joskus siis saa jotain pientä, mutta ei ole karkkipäivää tms. Rairuohoa kylvettiin Antin kanssa, ja nyt on mukavat viheriöt meillä. Ehdin jo miettiä ehtiikö itää pääsiäiseksi, mutta ehtihän tuo! Langasta tullee sukat ihan mulle itelleni. Kärsin sukkapulasta! Ja tosta sais ens talveks sellaset iiihanat pitkät sukat. No, mietin kyl vielä, mut tää oli ensiajatus.

Tämä olikin sitten toistaiseksi viimeinen juttu Salaisista Neuleystävistä. Henkilökohtaisista syistä joudun jättämään ringin tällä kertaa kesken. Onneksi kuitenkin hän, jolle olen paketteja lähetellyt, saa uuden ystävän, eikä jää ilman. Ikävä tätä tulee, mutta tällä kertaa näin on pakko. Toivottavasti hän, jolle olen paketteja lähetellyt, on saanut viestini. Itse sain omalta SNY:ltäni ihanan sähköpostin, johon vastaan asap. Kiitos myös mukavista blogikommenteista!

Olen myös pahoillani, kun tässä postauksessa on kestänyt ja kestänyt. Olen tiivistänyt opiskelutahtiani, ja kandintyön opponointi maaliskuun lopussa aiheutti "pienen" kalmanrajakiireen. Nyt on tietysti hoppu saada työ valmiiksi ajoissa ennen kevään viimeisiä tenttipäiviä, että pääsee kypsyyskokeeseen. Lisäksi Heikki on _taas_ sairastellut, mikä ihan hippusen verran syö energiaa... Onneksi nyt on taas kuumeeton, vain vähän räkäinen. Eikä löytynyt mitään vakavaa kuitenkaan, kun tutkittiin. Luvassa kuitenkin mm. kestovaippapäivityksiä, kunhan valmistuvat. Iskee meinaan vaippapula, kun a) Heikki pissaa hirmuisesti ja b) kasvaa ja vaipat jäävät pieniksi. Voi noita lapsia <3


2 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti oli mieleen! :)

  Elämä on joskus niin kiireistä, ettei sitä vaan voi venyä joka asiaan. Itselläkin tällä hetkellä niin monta rautaa tulessa, että blogi on melkein jäänyt hunningolle verrattuna entiseen.

  Aurinkoista kevättä!

  Terkuin SNY (tiedät kyllä kuka ;))

  P.S. Siitä huivista saa kauniin kuvan lumihangella. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti.

  Asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen.

  Sitten, kun pystyt ja jaksat, niin eikun vain uudelleen mukaan, jos vielä mielenkiitoa sny-kierrokselle löytyy :)

  Mukavaa kevään odotusta. Täällä sataa lunta =/

  VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.