Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Keltaista kevättä


Pitäähän sitä nyt muutamat valmiit työtkin esitellä. Ystävälleni ankkikselle lupasin jo öh... no, aika kauan sitten ommella housuja heidän kuopukselleen (joka on kaksi viikkoa nuorempi kuin meidän kuopus). Nyt ne on valmiina ja toivottavasti oikeaan kokoon tehty! Keltaista velouria oli ihana työstää kevätauringon paisteessa!

Omakin pikkuiseni on saanut keltaista! Kehtaakin kasvaa ulos villahousuistansa! Pitää neuloa lisää tätä isompaa kokoa, kun ei kertakaikkiaan meinaa enää S-kokoiset mennä (puolivuotiaalle!). Mallina jälleen kerran maanmainio Tiuhtis ja lankana Reggae Ombre. Ja tuo väri, ahhh... Kuva on värin kannalta huono, parempi tulee sitten valmiista housuista. Mutta pitää nyt esitellä tuo "palmikkopuikko" teille! Eihän se oo välineistä kiinni ;) Niin, ja oikeasti housuihin ei loppuviimein tullut palmikoita...
Mulla on selvästi keltainen kausi menossa, koska nuo eivät todellakaan ole ainoat keltaiset tuotokset. Aiemmin esittelin jo tuubihuivini, ja tekeillä on ainakin yksi keltainen huivi ja lapaset (itselleni!) ja jotain ihanaa teen myös helmikuun SNY-paketissa tulleesta keltaisesta alpakasta... Antakaa aikaa! 48 tuntia vuorokauteen! Oih ja voih, miksi en voi lukea tenttikirjaa samalla kun neulon! Siis voisin, mutta en uskalla, kun en tahdo purkaa tekeleitäni. Luennoilla vois neuloa, mutta kun tuo vauva. Hei, älkää ottako tosissanne, en valita! Kunhan taivastelen :D Olen oikeasti iloisempi kuin aikoihin. Tuo ikävä asia, joka mm. pakotti luopumaan kevään SNY:stä, on tuonut - niin yllättävää kuin se onkin - paljon iloa ja rauhaa elämääni, etenkin siihen sisäiseen.

Antti sai myös uutta, vaikka ei keltaista: fleecehaalarin. Kaava sama, jota olen käyttänyt aiemminkin, nyt koossa 110 cm ja lahkeisiin lisäsin 10 cm pituutta, koskapa tuo on sellainen töppöjalkamalli ainakin pitkälle ja hoikalle pojalle.


Piiperö sai myös toisen keltaisen jutun, merinovillaisen kypärämyssyn. Meiltä ei villaista myssyä löytynyt, mutta tuota ribbineulosta oli vielä vähäsen, itseasiassa juuri ja juuri sen verran, että sain pipon tehtyä kaksinkertaisesta neuloksesta. Ja koko osui aivan kohdalleen. Mallina Ottobren kypärämyssy - sopii joka päähän :)
2 kommenttia:

  1. Keltainen on niin keväinen väri! Me tarvittiin keltainen kevätkantoliina :D

    VastaaPoista
  2. TOi haalari on kyl ihan teijän Esikoinen :)

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.