Sivut

torstai 8. maaliskuuta 2012

Pieniä pussukoita

Kaapissa on pitkään kököttänyt valikoima Tilda-kankaiden tilkkuja. Jokin aika sitten innostuin ompelemaan niistä pieniä pussukoita, joita voi käyttää vaikkapa kylpyhuoneessa pikkutavaroiden säilytykseen. Päällinen koostuu 6 tilkusta, vuori on yhtenäisestä kankaasta. Kokoa näillä on oin 10 x 15 cm. Ajattelin vielä lisätä kuminauhan tuohon vaaleanpunaiseenkin.Kangasta olisi vielä sen verran, että voisi ommella muutaman myyntiinkin, tai tehdä erilaisia pussukoita. Kommentteiin saa hihkua, jos on kiinnostusta ;) Ja näköjään pitää ottaa edustavampi kuva, nämä ovat käytössä rypistyneitä ja valo on mitä sattuu :P Mutta ovat näppäriä mm. vanupallojen, kangasnenäliinojen, hiuslenkkien jne. säilytykseen!

Suunnitteilla on ihan omanlaisensa neulepussukka, mutta se on vielä tuotekehityksen alla, joten kerronpa lisää sitten myöhemmin ;) Tavoitteena on kuitenkin ommella jemmassa olleet kankaat pois mahdollisimman rivakasti. Kaapista löytyy niin uusia kuin kierrätettyjäkin kankaita, lasten kuoseja ja retroakin.

10 kommenttia:

 1. Kivoja pussukoita! Minäkin kaivoin tänään ompelukoneen esiin pitkästä aikaa, koska halusin pidentää yhtä hametta. Hikihän siinä tuli, jo pelkästään alalangan laittamisessa! :D Pitäis ommella useemmin. ;)

  Postia on tulossa taas!

  SNY

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäät :) Itselläni tuo kone on oikeastaan koko ajan esillä, mutta aikaa/rauhaa on vaihtelevasti. Tai siis ompelu melkein onnistuisikin, mutta kun pitäisi myös piirtää kaavoja ja leikata kankaita ilman että joku hyppii niiden päällä..

  Oi, postia! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei voi jättää ompelukonetta edes esille, koska eräs pikku-insinööri vääntää heti nupit kaakkoon ja langat solmuun. :D Ehkä parin vuoden päästä sitten.... ;)

  SNY

  VastaaPoista
 4. Meillä onneksi isompi osaa jo antaa olla, ja pienempi ei vielä liiku... Mutta kohta, kohta on taas lukkojen takana kone, oletan.

  Postin sain tänään, oli iiiiiiihana! :D:D:D Wau! KIITOS! Postaan heti kun saan tarpeeksi nätin kuvan <3

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että paketti ehti perille ajallaan. Toivottavasti et huku siihen! :D

  SNY

  VastaaPoista
 6. Kukkuu!mitä kuuluu? :) Laitoin perjantaina paketin postiin, mutta olin ilmeisesti niin innoissani, että kortti jäi pöydälle lojumaan. :D Oletko saanut kuvaa huivista vai vieläkö se ujostelee? :)

  SNY

  VastaaPoista
 7. Ompa kiva jäädä odottamaan millaisen neulepussukan teet.
  Itsellänikin olisi sellainen tarpeen, mutten vielä ole sitä toteuttanut.

  Blogissani on sinulle jotain mukaan viemistä!
  Käy kurkkaamassa
  http://munsunmeitin.blogspot.com/2012/03/one-lovely.html

  VastaaPoista
 8. Sny: Huivi ujostelee vielä. Toivon, että saan sen samaan kuvaan paketin kanssa (jota odotan jo innolla). En ole siis yksinkertaisesti ehtinyt _mitään_, saati blogata, kun olen viimeistellyt kandintyötäni ja hoivaillut potilaita (korvatulehdusta, silmätulehdusta, mahatautia...).

  Matonkude: Varmasti bloggaan neulepussukan. Toivottavasti vaan saan toteutettua suunnitelmani... No, ainakin on ideointiin käytetty aikaa ;) Kiitos ihanasta tunnustuksesta! Lisään sen blogiini heti kun tämän hetken kiire hellittää :D

  VastaaPoista
 9. Voi... Tää talvi on kyllä sellasta aikaa lasten kanssa, että aina on jotain. Onneksi kohta tulee kesä. :)

  Paketti on toivottavasti tänään perillä. :)

  SNY

  VastaaPoista
 10. Sulle olis vähän sähköpostia :)

  SNY

  VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.