Sivut

lauantai 28. tammikuuta 2012

Voi mua ja mun bloggailua

Taas karmee läjä töitä bloggaamatta, vaikka mieli tekis ja sillai ja tällai. Tästä tulee sekalainen postaus sitä ja tätä, uutta ja vanhaa ja jotain siltä väliltä. Koittakaahan kestää ;) Ja perinteinen selitys vielä: Vauva valvottaa... ja nyt myös esikoinen, hiphiphurraa... Mutta asiaan.Sisareni meni naimisiin vajaa vuosi sitten, ja olen henkilökohtaisesti varsin tyytyväinen hääparille tekemääni korttiin. Ja sitähän ei tarvinne mainita, että todellakin tein kortin ja toimitin häälahjan vasta viime syksynä... *Viheltelee viattoman näköisenä* Syynä oli viimetalvinen yrjötys, joka melkein sai minut jäämään pois häistä. Mutta selvisin kuitenkin mukaan, vaikkakin ilman lahjaa ja korttia. Enkä edes ykännyt juhlien aikana. Syyllinen moiseen oloon nukkuu nyt tyytyväisenä parvekkeella vaunuissaan.. Kuvat eivät ole hääppöisiä, mutta jos alkaisin kiinnittää enemmän huomiota kuvien laatuun, loppuisi aika tyystin. Joten koittakaa kestää tämäkin asia. Itse taistelen oman perfektionismini kanssa joka päivä; ei se helppoa ole, mutta edistyn :)Kuopuksen ristiäisiin sukulaiset kutsuttiin syksyn väreihin sopivalla kortilla, onhan pikkuinen syntynyt syyskuussa, kauneimman syksyn aikana. Tästä muuten on pakko laittaa linkki villahousuihin, jotka tein ja postasin noin vuosi sitten tekstillä "näitä meillä tuskin tarvitaan"... ja meniköhän viikkoakaan, kun jo tiesin, että tarvitaan :) Nyt ovat ahkerassa käytössä ;) Tuossa postauksessa on muuten joitakin jopa jo valmistuineita, hehheh.. Siis melkein kaikki. Harmaa huivi on valmis, mutta postaamatta, Revontulihuivi meni purkuun, kun kerä levahti ja meni niin tuhanteen solmuun, että meni hermot. Fabel-huivi valmistui, mutta ei ole omaan makuun passeli, joten lähtenee jossain vaiheessa eteenpäin.. Vauvansukat päättelin, mutta ei ne meillä käyttöön tulleet, kun olivat jossain jemmassa silloin kun olisi tarvittu. Eli lahjaksi lähtenevät. Peukalottomia Drops-lapasia on kaksi kappaletta, ja Rinsessa-kämmekkäältä puuttuu edelleen pari... Lankakomeron lehtihuivi on edelleen kesken, jo mainitsemani villahousut ahkerassa käytössä ja sukat lähdössä Venäjälle lämmittämään jonkun tuntemattoman lähimmäisen jalkoja. Säärystimet valmistuivat (eri pituisina, hohhoijaa), ja lämmittävät nyt tätini jalkoja. Lauri-sukka jäänee parittomaksi, koska ei tuo ainakaan enää kohdemuksulle mahdu, ja langatkin taisivat kadota jonnekin... Tämmöistä se elämä joskus on. Viime vuonna jäi tosiaan sekä tuo keskeneräisten viimeistelyprojekti että lankahamsterikuukausi lapsipuolen asemaan - kiitos karmaisevan raskauspahoinvoinnin. Onneksi neuleet eivät karkaa, ja talvikin tulee aina uudestaan, kesä samoin, joten käyttöä löytyy myöhemminkin :D

Ja tämän pulinaosion jälkeen taas hiukan kuvia...Tässä jo mainittu huivi, lankana Novitan Puro, sävy Usva. Ainaoikeinneuletta ja satunnaisesti pudotettuja kerroksia. Tähän tein piponkin, mutta siitä ei vielä ole kuvaa, ja muutenkin se on minulle liian pieni, joten poikanen saa sen. Hänen mielestään se on kissapipo, joten on mieluinenkin :) Tekeillä on huovutetut lapaset tästä sävystä, valmistunevat ensi talveksi, tai seuraavaksi..

Syysvauvalle piti tietysti tehdä villahousut (Tiuhtis-housujen ohjeella) myös Puron sävystä Ruska, ne ovat tässä:Ja esikoisen lämmikkeeksi on työn alla leggingsit Novitan Luxus Alpacasta.. Ohje on Novitan syysnumerosta 2011 (muistaakseni).Murulle aloitin jo viime talvena säärystimet, ja nyt sai ne joululahjaksi. Väri on sisäpiirivitsi, sopii hyvin pinkkien Reinojen kanssa ;)Lisää luomuksia luvassa lähiaikoina, nyt kun koti on saatu siivottua peruskuntoon raskauden jne. jälkeen, niin ei tarvitse koko aikaa potea huonoa omaatuntoa karmeassa kunnossa olevasta asunnosta.. Kunhan vaan ehtii kuvata! Nyt pitää välillä hoivata noita pieniä potilaita. Pienempi on yskinyt kohta kaksi viikkoa, ja isommalle nousi tänään kuume... Möh ja pöh, mutta puikot heilukoot kuitenkin!

3 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista pienille!
    Ihania neuleita!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että olin ainakin oikeilla jäljillä lapasten kanssa! :) Helposti tekee liian isot, kun ei osaa ajatella miten pikkuinen vauva oikein onkaan. Hienoja töitä! :)

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.