Sivut

torstai 20. lokakuuta 2011

Lokakuun SNY-paketti


Eilen oli kohtalaisen rasittava päivä - takana huonosti (ja pääosin sohvalla) nukuttu yö, ensimmäinen päivä kokonaan yksin kahden lapsen kanssa, joista kumpikin oli melko levoton koko päivän ja niin edelleen. Postia hakiessani manasin postinjakajan, joka ei ollut kiikuttanut maksikirjettäni kotiovelle, sillä en ollut liikkunut kotoa todellakaan sitä postilaatikkoa kauemmas.

Tänään onneksi oli parempi päivä. Aamun vietin poikasten kanssa perhekahvilassa, ja sen jälkeen ajeltiin postin kautta kotiin. Oikein olin arvannut, lokakuun neuleaiheinen yllätyspaketti oli siellä odottamassa. Ja jälleen niin ilahduttava, että :)


Paketissa oli kauniinvihreän kynttilän ja unentuloa parantavan teen lisäksi kolme kerää Novitan Silmu-lankaa. SNY:ni taitaa lukea ajatuksia, sillä koko syksyn olen miettinyt, pidänkö tuosta langasta ja kuukauden verran olen harkinnut ostavani sitä, ja kokeilevani onko tää mun juttu. Ja nyt sainkin juuri sitä lankaa juuri siinä värissä kuin olin ajatellutkin! Enää pitää miettiä, mitä tästä teen :D Kynttilän ja teen (ja ehkä myös miehen ;) kanssa aion fiilistellä pimeinä syysiltoina, kun lapsi tai lapset nukkuvat. Niin, SNY:ni kysyi myös, joko pikkuinen on maailmaan tullut. Kyllä hän on :) Syyskuun puolivälissä saimme perheeseemme toisen pojan <3 Tästä aiheesta tulee kohta toinen postaus. Jostain syystä on bloggailu (samoin kuin irkkaus, feispuukkaaminen ja hieman käsityötkin) ollut tauolla nämä viikot. En vain ole osannut istua koneelle, eikä ole ollut aikaakaan. Nyt piiperö viihtyy hyvin kantoliinassa, kamerakin on löytynyt ja samaten kuvienlatausjohto, jonka senkin onnistuin välillä laittamaan hyvään talteen :P

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että paketti oli mieluisa :) Itse mietiskelin pitkään tuon Silmu-langan kanssa oisko se kiva mutta lopulta aloin viehättymään siitä :D
    Paljon paljon onnea pienestä pojasta! Alankin suunnittelemaan jo seuraavia lähetyksiä...
    SNY

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista :) Silmu-lanka tosiaan alkaa viehättää koko ajan enemmän, ja olen oikein utelias sen suhteen, millaista se on neuloa. Enää pitäisi keksiä mitä siitä tulee.

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.