Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2011

Kurkkukipuhuivi

Loppuviikosta iski mahdottoman inhottava kurkkukipu. Mielestäni kaulahuivin tuoma lämpö lievittää kipua, mutta en omista yhtäkään pientä huivia. Isot huivit taas ovat kovin kuumia ja epäkäytännöllisiä. Niinpä nappasin käteeni kerän omenanvihreää Dropsin Merino Extra Fine -lankaa ja tikuttelin itselleni kurkkukivunkarkotushuivin. Malli on superyksinkertainen: loin kaksi silmukkaa ja neuloin ainaoikeaa tasona lisäten toisessa reunassa joka 4. kerroksella yhden silmukan. Kun puikoilla oli 30 silmukkaa aloitin kavennukset samalla metodilla ja päättelin huivin, kun jäljellä oli 2 silmukkaa.

Huivi ulottuu juuri mukavasti kaulan ympäri, ja pysyy paikoillaan kun solmii päät niskan taakse. Totesin, että huivi toimii myös pantana ja korvienlämmittimenä, kun sen laittaa pään ympäri. Tosin todellinen toimivuus kylmässä ilmassa on vielä kokeilematta. Kuvatkin on ottamatta, kun en ole jaksanut tänään kameran kanssa toheltaa. Mutta lisäillään niitä kun keritään :) Kurkkukipukin alkaa jo helpottaa, joten voin siirtää huivin kaulasta korville. On muuten siitä ihana huivi (tai siis lanka), että ei kutita ollenkaan, on ihanan pehmeää ja mukavan lämpöistä, mutta ei hiosta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos useista kommenteista blogissani!

    VastaaPoista
  2. Olepa hyvä! Nykyään ehtii enemmän lukea toisten blogeja kuin kirjoittaa omaa, ja on aina mukavaa löytää uusia blogeja :)

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.