Sivut

lauantai 28. toukokuuta 2011

Pienet punaiset


Innostuinpa nyt tuhoamaan noita jämätrikoita, jotta pikkuiselle saisi vaatteita. Jostain syystä olen nyt innostunut punaisesta ja keltaisesta, ehkä siksi että esikoinen tykkää niistä ja niitä löytyy myös varastosta. Paita on ehkä vähän tyttömäinen, kun pääntiehen tuli tuollainen hieno rypytys resorin ansiosta, mutta jos se jotakuta häiritsee, niin häiritköön :) Voi kyllä olla, että paitojen teko vauvalle jää vähäisemmälle, koska ainakin esikoisen kanssa pidin enemmän bodeista. Mutta kun en jaksa miettiä neppareita yms. niin taidan jättää viritykset tekemättä. Ellen nyt sitten jostain syystä innostu hirmuisesti.

Tämä setti on kooltaan jostain 50 ja 56 cm:n väliltä, sillä kaavat ovat 56, mutta kankaat on leikattu ilman saumavaroja (koska kangas ei olisi riittänyt muuten). Punaiset housut on tehty mun vanhasta t-paidasta, ihanan pehmeää interlocktrikoota. T-paita on raidallisesta singletrikoosta, joka oli jäänyt jäljelle muinaisesta pipoprojektista, ja jälleen pääsin manaamaan sitä, miten vaikeaa se on työstää. Kertakaikkiaan vain menee hermot, ei voi mitään. Onneksi melkein kaikki on jo käytetty, ei varmaan hetkeen tule hommattua uutta... Interlock on NIIN paljon mukavampaa ommella ja etenkin leikata! Rullautuuhan joustofrotee ja velourkin, mutta ne sentään pysyy silti käsissä. Jostan syystä joustofroteeta onkin tullut työstettyä ahkerasti, siitä lisää ensi kerralla :)

3 kommenttia:

 1. Tervehdys! Tarkkailehan postiasi lähipäivinä :)

  Syysterveisin,

  SNY

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Yritän tässä tehdä uusia päivityksiä voimien mukaan. Kesä mennyt ns. lomaillessa, ja laskettuun on enää 2 viikkoa, mutta on tässä uuttakin saatu aikaan..

  SNY: Odotan innolla :)

  VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.