Sivut

maanantai 15. helmikuuta 2010

Villavaippahousut

ovat ihania ja ihanan lämpöisiä! Ja niitä on niiiiiiin helppo ja kiva neuloa :) Antin ollessa vielä ihan vauva, neuloin hänelle Jutan ohjeella M-kokoiset auringonkeltaiset pöksyt hahtuvasta. Shortsilahkeet olivat ihan omaa suunnittelua, ja osoittautuivat käytössä loistaviksi. Kaikennäköiset kakat pysyivät paketissa vaikka vaippa olisikin falskannut :D Koon puolesta nämä osoittautuivat hyvin pitkäikäisiksi ja olivatkin käytössä yli vuoden.


Kuultuani ystäväni suunnittelemista Tiuhtis-villiksistä, piti niitä tietenkin kokeilla. Limenvihreästä ja valkoisesta hahtuvasta tosin tuli S-koon ohjeella melkein taaperokokoa olevat housut, kun yritin olla neulomatta liian tiukalla käsialalla ja taisin tehdä pykälää liian isoilla puikoillakin... Sen verran pienet olivat kuitenkin että eivät jääneet meille vaan lähtivät uuteen kotiin.


Seuraavat Tiuhtikset tein Novitan Puro-langasta, värinä kanervikko. Näistä tuli M-koon ohjeella ihan M-kokoiset, vaikka melkein menivät hoikalle taaperollekin. Lahkeiden pituus ei ollut niin optimaalinen kuin olisin halunnut, ja siksi käytimmekin housuja vain muutaman kerran.


Tätä lajia tulette taatusti näkemään täällä jatkossakin. Valmiina on ainakin yhdet kuvaamattomat ja kesken toiset... Onneksi vaippaikä ei ole vielä ohi ;)

2 kommenttia:

  1. Eikös olekkin :) Pakko melkeen tehä vastaavat isommat merinosta. Kun ei tuo pikku-ukkeli suostu hahtuvia pitämään. Mut merinot haluais jalkaan kertiksenkin kanssa ;)

    VastaaPoista

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.