Sivut

lauantai 24. lokakuuta 2009

Puikottaa :)

Tänä syksynä on puikot heiluneet hurjaa vauhtia, ja valmistakin on tullut, etenkin sukkakorin puolella. Uusin löytöni on magic loop, eli melkein minkä tahansa neulominen yhdellä pitkällä pyöröpuikolla. Tekniikka oli loppujen lopuksi todella helppo oppia ja vielä helpompi toteuttaa.

Ihan ensimmäisenä esittelen elokuisen laivareissun tuloksen: vihreä-turkoosit perussukat Seitsemästä veljeksestä (tai Nallesta, mutta 7-veikka varmempi arvaus). Näiden piti ensin tulla itselleni, mutta annoinkn ne sitten yläkertaan, jossa oli enempi tarvetta. Itellä kun ei ihan heti villasukat lopu *virnistää*

Serkkuni pojalle lupasin tehdä sukat neljä vuotta sitten. Jostain syystä asia kuitenkin pääsi unohtumaan, ja poika sai sukat vasta nyt. Tein ne sentään kahdeksanvuotiaan jalkaan sopiviksi :) Näissäkin mallina perussukka ja lanka Seiskaveikkaa. Puikoilla on samanväriset mutta pienemmät - ehkäpä sille nyt neljävuotiaalle pikkuveljelle :)

Toisena vaihtoehtona pikkuveljelle ovat Novitan Nalle Kesä -langasta neulotut perussukat. Nämä sukat tein yksi kerrallaan kokonaan yhdellä pitkällä pyöröllä. Missään kohdassa ei tosiaan ole pakko käyttää sukkapuikkoja!

Värikkäät pikkusukat tein Antille DropsDesignin Fabel-langasta. Aloitin sukat jo keväällä, mutta koska ohut lanka + pieni puikkokoko ei oikein istu käteeni, jäivät sukat kesäksi hyllylle. Mahtuvat sentään vielä jalkaan tämän syksyn. Näissä 2o2n-resori jatkuu teräosan päällä kärkeen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Valitettavasti kommentointi on estetty tässä blogissa.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.